Obrad Stojanović i Nikša Gligić na Svjetskom prvenstvu u futsalu za policijske reprezentacije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.10.2016. 17:23

Svjetsko prvenstvo u futsalu na kojem se takmiče policijske reprezentacije otvoreno je u Holandiji, a predstavnike na ovoj fudbalskoj smotri ima i Kotor Varoš jer dres selekcije Ministarstva unutrašnjih poslova RS nose članovi Kluba malog fudbala “Kotor Varoš” Obrad Stojanović i Nikša Gligić.

eprezentacija MUP-a RS otputovala je u subotu u Holandiju, a početak šampionata ozvaničen je danas i trajaće do 14. oktobra.

Osim tandema iz Kluba malog fudbala Kotor Varoš u reprezentaciji MUP-a RS su i Perica Trifković i Dragan Verić (KMF Čelinac), Darko Krnojelac (KMF Leotar), Mihajlo Maletić, Siniša Jevtić, Miloš Brkić, Dragan Cibić, Borislav Šarić, Goran Amidžić i Dejan Pavlović (FC Mostar SG ‘Staklorad’) .

Reprezentacija MUP-a RS je prošle godine ispala u polufinalu kada im je sreća okrenula leđa tokom izvođenja penala, a na kraju je zauzela četvrtu poziciju.
Ove godine su ambicije još veće i otputovali su sa željom da poprave utisak i da se plasiraju u veliko finale. To neće biti lak zadatak s obzirom da na šampionatu učestvuje 98 timova iz velikog broja zemalja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…