Obustava saobraćaja preko kotorskog mosta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.12.2016. 15:21

Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju opštine Kotor Varoš je izdao Rješenje u kojem se, zbog izvođenja radova na sanaciji mosta na rijeci Vrbanji za naselje Kotor, obustavlja saobraćaj preko navedenog objekta.

Alternativni putni pravac za vozila koja koriste predmetnu saobraćajnicu je ulicom Cara Dušana u ulicu Miloša Obrenovića, te dalje ulicama Gavrila Principa, Kneževskom u ulicu Marka Kraljevića.

Zabrana saobraćaja trajaće do okončanja radova na sanaciji mosta i ne može biti duža od 30 dana.

Izvođač radova se obavezuje da izvrši postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije kako bi upoznao učesnike u saobraćaju o privremenoj obustavi saobraćaja.

Nakon okončanja planiranih radova izvođač radova je obavezan saobraćajnicu vratiti u stanje nesmetane prohodnosti kako bi ista bila vraćena u redovan režim saobraćaja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…