Od Vlade Republike Srpske za Kotor Varoš još 280 000 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.06.2018. 10:03

Vlada RS odobrila je još tri projekta koji će biti realizovani na području opštine Kotor Varoš čija je ukupna vrijednost 280.000 KM.

Najveću vrijednost ima projekat koji će biti realizovan u Maslovarama gdje će u putnu infrastrukturu biti uloženo 130.000 KM. 

Vlada će finansirati i sanaciju zgrade Narodne biblioteke Kotor Varoš za koju će biti izdvojeno 80.000 KM. 

Treći projekat odnosi se na rekonstrukciju i sanaciju zgrade Fudbalskog kluba Mladost u vrijednosti od 70.000 maraka.

Sva tri projekta biće finansirana u sklopu programa javnih investicija za 2018. godinu za koji je novac obezbijeđen u budžetu RS.

Vlada RS je početkom mjeseca odobrila i 200.000 KM za sanaciju Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama. Taj projekat biće finansiran novcem koji je RS pripao od naplaćenog klirinškog duga Rusije prema BiH, koji je nastao prije rata.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…