Odbojkašice iz Mrkonjića donijele sve tri boda

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.11.2016. 15:06

Odbojkašice Kotor Varoša se sa subotnjeg gostovanja u Mrkonjić Gradu koji se igrao u okviru 5. kola Druge lige RS-grupa 4, vratile sa sve tri boda u džepu, pobjedivši domaću ekipu ŽOK „Balkana MP“ rezultatom 1:3 ( 26:24, 18:25, 14:25, 17:25).

Najzapaženije u redovima Kotorvarošanki bile su primač Adrijana Slijepčević i libero Anja Jovanović koje su odličnom igrom „pogurale“ ekipu do druge prvenstvene pobjede.  OK „Kotor Varoš“  u narednom šestom kolu u svojoj dvorani u subotu dočekuju ekipu lidera prvenstva banjalučki OK „Inova“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…