Odbojkašice nastupile na Turniru gradova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.05.2018. 08:39

U prijedorskoj Sportskoj dvorani “Mladost” proteklog vikenda, po šesti put, odigran je tradicionalni odbojkaški Turnir gradova pod nazivom “Mi volimo odbojku” na kojem su nastupilei odbojkašice OK “Kotor Varoš”.

Na turniru je učestvovalo 11 ekipa iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Smjenjivale su se ekipe na dva odbojkaška terena, smjenjivale su se pobjede i porazi, a na kraju pobjednik Turnira bila je odbojkaška ekipa Nove Pazove, drugo mjesto osvojila je ekipa Livna, a treće ekipa Prijedora 2.

Pored našeg kluba, nastupile su i ekipe iz Bjelovara, Zenice, Novog Travnika, Ivaneca, Belog Manastira, G. Vakufa-Uskoplja i Prijedora.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…