Odličan fudbal i vrhunska posjeta obilježili drugi takmičarski dan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.06.2016. 08:07

Vrijeme je poslužilo organizatore turnira u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ i ujedno privuklo veliki broj gledalaca koji su sa tribina i oko terena posmatrali mečeve u grupi B.

Vrlo izjednačena grupa u kojoj su na kraju plasman u četvrtfinale izborile ekipe Svetosavske omladinske zajednice (SOZ) i Partije demokratskog progresa (PDP).

Zbog minimalne pobjede u međusobnom susretu SOZ je osvojio prvo mjesto. Nešto manje sreće su imale ekipe Mesnica roštiljnica Žar i Auto servis Džomba, ali su svojim nastupom opravdali učešće na tradicionalnoj smotri malog fudbala u Kotor Varošu.

B grupa
SOZ – PDP KOTOR VAROŠ 1:0
AUTO SERVIS DžOMBA – MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR 1:1 (pen. 3:1)
PDP KOTOR VAROŠ – AUTO SERVIS DžOMBA 4:1
MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR – SOZ  3:2
PDP KOTOR VAROŠ – MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR 3:0
AUTO SERVIS DžOMBA – SOZ 1:3

U nagradnoj igri za gledaoce najvještiji u žongliranju su bili Vojo Kalamanda i Dragan Trivunović, koji su nagrađeni poklon bonovima tržnog centra Tropik.
Turnir se nastavlja u četvrtak (16.06) utakmicama u okviru grupe C, a raspored je sljedeći:

C grupa
17.00 PEKARA OBELIKS – MLADI SDS-a
17.30 DETEKTOR – KAFE BAR DIONIS
18.00 KAFE BAR DIONIS – PEKARA OBELIKS
18.30 MLADI SDS-a – DETEKTOR
19.00 KAFE BAR DIONIS – MLADI SDS-a
19.30 DETEKTOR – PEKARA OBELIKS

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…