Održan koncert za zaljubljene

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.02.2016. 21:40

U organizaciji Centra za kulturu, sport i informisanje 12.02.2015. godine je održan koncert za zaljubljene.

Tokom dvočasovnog programa publika je imala priliku uživati uz muziku Gradskog tamburaškog orkestra iz Banja Luke i Velikog tamburaškog orkestra "Vasa Jovanović" iz Novog Sada. 
„Kantabile“, „Dunav“, „Poslednji tango“ samo su neke od kompozicija koje je izveo Veliki tamburaški orkestar „Vasa Jovanović“ iz Novog Sada pod dirigentskom palicom Zorana Bugarskog Brice koji je tvorac i inicijator ovog orkestra. Svojim zalaganjem i ozbiljnim radom, kao i izuzetno zanimljivim repertoarom vrlo brzo su pokupili simpatije kotorvaroške publike.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…