Održana II Skupština SRD ”Golubić” Šiprage

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.11.2016. 19:38

Članovi SRD „Golubić“ Šiprage održali su II. Skupštinu društva na kojoj je članovima Skupštine podnesen finansijski izvještaj, ali i izvještaj aktivnostima koje su realizovane u 2016. godini i plan rada za 2017. godinu. Skupštinom je predsjedavao Petko Krčić, predsjednik društva, koji je po završetku zasjedanja podijelio zahvalnice najzaslužnijim članovima, donatorima i ljudima koji su pomogli rad društva u njegovim pionirskim koracima.

Iz SRD „Golubić“ Šiprage su izrazili veliku zahvalnost JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš za podršku u radu, promociji društva i praćenju svih njegovih aktivnosti u proteklom periodu.

„Ja sam prezadovoljan radom društva od osnivanja pa do danas. Prošli smo kroz niz poteškoća u proteklom periodu, jer mi smo mlado društvo i još nismo stekli potpuno povjerenje zajednice, ali stvari idu u pozitivnom pravcu“, rekao je Krčić.

Od marta do oktobra ovo društvo je na šipraškoj regiji u vodotokove ubacilo velike količine riblje mlađi o kojoj se sada mora voditi briga. U planu je inteziviranje aktivnosti oko saradnje sa drugim sportsko – ribolovnim društvima koji pomno prate rad društva i daju im veliku podršku u nastojanju da SRD „Golubić“ Šiprage počne djelovati u svom punom kapacitetu.

U proteklom periodu društvo je bilo aktivno i uzelo učešće na niz takmičenja i manifestacija kao što su „Dani lipljena“ na Plivi, „Dobojska fišijada“, Kotorvaroška i Čelinačka kotlićijada, Gastro manifestacija u okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta i Prva kotorvaroška motorijada, a bili su i gosti ribara iz Srpca. ovo društvo je u vodotokove ubacilo velike količine riblje mlađi o kojoj se sada mora voditi briga.

U planu je inteziviranje aktivnosti oko saradnje sa drugim sportsko – ribolovnim društvima koji pomno prate rad društva i daju im veliku podršku u nastojanju da SRD „Golubić“ Šiprage počne djelovati u svom punom kapacitetu. U proteklom periodu društvo je bilo aktivno i uzelo učešće na niz takmičenja i manifestacija kao što su „Dani lipljena“ na Plivi, „Dobojska fišijada“, Kotorvaroška i Čelinačka kotlićijada, Gastro manifestacija u okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta i Prva kotorvaroška motorijada, a bili su i gosti ribara iz Srpca.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…