Održana Novogodišnja žurka za najmlađe Kotorvarošane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.12.2016. 13:09

Na igralištu kod Radničkog univerziteta održana je “Velika Novogodišnja žurka” sa Djeda Mrazom i Dobrim Vilama.

U zabavnom dijelu programa nastupili su mališani iz Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“.

Djed Mraz je u svom mrazomobilu obišao ulice svih gradskih naselja, posjetio mališane u Osnovnoj školi u Zabrđu i dijelio slatkiše, dok su se najmlađi Kotorvarošani družili sa Dobrim Vilama na igralištu Radničkog univerziteta .

Iako nije bilo snijega, atmosfera je bila vesela, a da tako bude pobrinuli su se sekcije Osnovne škole i Dječijeg vrtića.

Djed Mraz, i Dobre Vile  uz jelku i dječije pjesmice, obradovali  su  najmlađe Kotorvarošane novogodišnjim paketićima i zajedničkim fotografisanjem.

Manifestaciju je organizovao kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, uz podršku kotorvaroškog preduzeća Kvimpeks d.o.o. i čelinačkok „Mediteran Inoksa“

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…