Održana ulična trka u kojoj je učestvovalo više od 200 dječaka i djevojčica

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2016. 13:43

U Kotor Varošu je danas, u okviru obilježavanja 24. aprila – Dana opštine, održana ulična trka u kojoj je učestvovalo više od 200 dječaka i djevojčica, a najviše uspjeha imali su učenici centralne Osnovne škole ”Sveti Sava”.

U kategoriji drugih i trećih razreda trijumfovali su učenici škole “Sveti Sava” Anđela Muždekić i Danilo Vučenović, dok su kod četvrtih i petih razreda najuspješniji bili Milica Jokanović iz ove škole i Bojan Petrović iz OŠ “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara.

Učenica Magdalena Borić iz centralne Osnovne škole bila je najbrža u kategoriji šestih i sedmih razreda, dok je njen vršnjak iz OŠ “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara Danilo Nović zauzeo prvo mjesto u konkurenciji dječaka.

U najstarijoj kategoriji učenika devetih razloga trijumfovali su učenici OŠ “Sveti Sava” Ivana Vučanović i Damir Pucarević.

Svi učesnici dobili su majicu kao znak sjećanja na ovu, četvrtu, uličnu trku.

Organizatori ulične trke bili su OŠ “Sveti Sava” i Policijska stanica iz ovog grada.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…