Održano opštinsko takmičenje osnovaca iz matematike i vjeronauke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.02.2017. 15:53

U Kotor Varošu je održano opštinsko takmičenje iz matematike u konkurenciji učenika od sedmog do devetog razreda. Najbolji u konkurenciji učenika devetog razreda bio je Oliver Đurić iz Osnovne škole “Sveti Sava” Kotor Varoš. U osmom razredu titulu najbolje ponijela je Anastasija Đukić, takođe iz ove škole. David Đaković iz Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Maslovare, najbolji je bio u konkurenciji sedmih razreda.

Matematičari pobjednici u svojim kategorjama izborili su učešće za regionalno takmičenje mladih matematičara.

Održano je i takmičenje iz pravoslavne vjeronauke, a prvo mjesto na opštinskom takmičenju osvojila je učenica petog razreda Osnovne škole “Sveti Sava” Kotor Varoš Gabrijela Babić.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…