Održan 3. Forum građana u Vrbanjcima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.03.2018. 08:28

U prostorijama mjesnog ureda u Vrbanjcima 25. marta održan je 3. forum građana. Na dnevnom redu našao se izvještaj o radu Savjeta MZ, izvještaj o realizaciji projekata mjesne zajednice, prijedlozi novih projekata, razvoj volonterizma, upotreba IKT-a i diskusija o eventualnim uslugama koje bi se mogle izvršavati.

Prisutni su uglavnom predložili projekte vezane za infrastrukturu a bilo je prijedloga iz oblasti ekologije, volonterizma i sporta. Projekat "Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH" je zajednički projekat Vlade Švicarske i Vlade Švedske a provodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…