Održana Novogodišnja žurka za najmlađe Kotorvarošane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2017. 20:08

U organizaciji kotorvaroškog „Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš i uz podršku banjalučke “Vitaminke“ na igralištu kod Radničkog univerziteta održana je “Velika Novogodišnja žurka” sa Djeda Mrazom i animatorima Snješkom Bijelićem i Patrolnim šapama.

Iako nije bilo puno  snijega, atmosfera je bila vesela, a da tako bude pobrinuli su se sekcije Osnovne škole „Sveti Sava“ Kotor Varoš i Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“.

Na današnjoj manifestaciji objavljeni su i rezultati konkursa na temu „Pismo Djeda Mrazu“.

Najljepše pismo Djeda Mrazu  u pojedinačnoj konkurenciji napisala je Leona Bunić.Drugo mjesto pripalo je Ivani Filipović, a treće Andreju Glamočaku.

Kada su u pitanju pisma koja su djeca radila u grupama prvo mjesto pripalo je vrtićkoj grupi – produženi boravak.

U velikoj konkurenciji malih kreativaca drugo mjesto pripalo je učenicima IV1 Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ Maslovare, njih 27 poslalo je predivne čestitke i pisma Djeda Mrazu.

Treće mjesto pripalo je braći i sestrama Pelengić, koji nisu imali mnogo želja ali su objasnili Djeda Mrazu kako je lijepo živjeti u velikim porodicama.

Djeda Mraz ni ove godine nije  otkrivao drugima šta su mu mališani u povjerenju tražili za Novu godinu, ali neke želje, glasnije izgovorene, ipak su došle i do nas.
Mališani iz Dječijeg vrtića su poželjeli da dobiju bombone, igračke, autiće i lutke, dok su osnovci “prvačići” istakli da je najbitinije da ih posluži sreća i zdravlje, a zatim odličan uspjeh u školi, jer će time, kako kažu, obradovati svoje roditelje.

Djeda Mraz zajedno sa animatorima uz jelku i dječije pjesmice, obradovao  je   najmlađe Kotorvarošane novogodišnjim paketićima i zajedničkim fotografisanjem.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…