Održana Svetosavska akademija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.01.2018. 15:17

U kotorvaroškoj Kino sali održana je tradicionalna Svetosavska akademija. Akademija je posvećena obilježavanju uspomene na život i djelo prvog srpskog arhiepiskopa Svetog Save.

O Svetom Savi besjedio je jerej Živko Ilić.

Na akademiji su nastupili Djevojački ansambl „Žubor“, KUD „Brio Rudar“ Maslovare, dramska i muzička sekcija SPKD „Prosvjeta“i mališani Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ Kotor Varoš.

Akademiji je prisustvovao veliki broj stanovnika opštine Kotor Varoš kao i direktori ustanova i preduzeća, te brojni drugi gosti iz sfere obrazovnog, kulturnog i vjerskog života Kotor Varoša.

Organizator je po 28. put SPKD „Prosvjeta“ Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…