Održana humanitarna izložba

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.12.2017. 08:35

U Obodniku je održana humanitarna izložba radova djece koja su pohađala školicu crtanja, kao i mađioničarska predstava Bore Stankovića, a sva prikupljena novčana sredstva biće uručena porodici Vrljanović.

Vidjevši objavu na internet portalima o održavanju humanitarne izložbe, gospodin Boro je odlučio da i on da svoj doprinos, ali istovremeno i nagradi ove „velike-male“ humaniste svojim mađioničarskim trikovima, a pored toga donirao je i novčani iznos za pomoć porodici Vrljanović u iznosu od 100 KM.

Predsjednica MZ Obodnik, Snežana Mirković (Jurić) zahvalila se direktoru JU "Centar za kulturu, sport i informisanje" Kotor Varoš za pokretanje školice crtanja, gospodinu Bori Stanković, kao i svima koji su prisustvovali humanitarnoj izložbi.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…