Održano ekipno prvenstvo Republike Srpske za mlađe kadete i kadetkinje u stonom tenisu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.09.2018. 08:23

U sportskoj dvorani SŠC ´Nikola Tesla´ održano je ekipno prvenstvo Republike Srpske za mlađe kadete i kadetkinje. Prvo mjesto u kategoriji mlađi kadeti osvojili su stonoteniseri iz STK ´Prijedor´.

drugi je bio OSTK "Spin" iz Banja Luke dok je treće mjesto pripalo domaćinima iz STK "Kotor Varoš". U kategoriji kadetkinja STK "Kotor Varoš" je zauzeo prvo mjesto a zapažen rezultat i igru pokazala je Marija Panić iz ovog kluba.

"Sve čestitke igračima a posebne pohvale idu kadetima jer je ovo njima prvo takmmičenje" - izjavio je Dragan Žarić predsjednik kluba i dodao da će zahvaljujući opremi koju je STK "Kotor Varoš" nabavio nastaviti da organizuju takmičenja u Kotor Varošu i tako popularizuju ovaj sport u našoj opštini.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…