Održano kviz takmičenje “Misli Mine”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.11.2018. 08:22

Pobjednik ovogodišnjeg kviz takmičenja “Misli mine” je ekipe OŠ “Sveti Sava” Kotor Varoš u sastavu: Andrea Glavaš, vođa ekipe i članovi Neven Jurić i Gabrijela Babić, učenici sedmog razreda sa nastavnicom Dijanom Katanom.

u zgradi Crvenog krsta održano opštinsko kviz takmičenje “Misli Mine”. Na takmičenju su uzele učešće ekipe Podmlatka Crvenog krsta iz: OŠ “Sveti Sava” Kotor Varoš, OŠ “Petar Kočić” Šiprage i OŠ “Petar Petrović Njegoš” Maslovare.

Za regularnost takmičenja postarao se žiri u sastavu: Sreto Majstorović, član deminerskog tima RS i MAKBiH, Gostimir Milić, načelnik OŠCZ i Vladimir Dragoljević, komandir Višenamjenske terenske ekipe Crvenog krsta Kotor Varoš. Nakon prezentacije minsko eksplozivnih sredstava od strane g.

Majstorovića za sve prisutne, prešlo se na kviz nadmetanje.

Mališani su pokazali izuzetno znanje iz ove oblasti tako da su pobjednika odlučile nijanse. 

Već narednog petka ova ekipa će predstavljati Kotorvaroški Crveni krst na regionalnom takmičenju u Gradišci. 


Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…