Održano tradicionalno lovačko zborovanje u organizaciji Lovačkog udruženja „Uzlomac“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.09.2018. 08:43

U Kotor Varošu je održano tradicionalno lovacko zborovanje u organizaciji Lovackog udruženja „Uzlomac“.

Nakon okupljanja lovaca organizovano je takmicenje u sportskim disciplinama : navlacenju konopca, bacanju kamena s ramena i skoku u dalj. Prvo mjesto u bacanju kamena sa ramena bio je Stanislav Novic, drugo mjesto Radiša Popovic a trece Mirko Lukic. U skoku u dalj pobijedio je Nenad Pilicic, drugi je bio Mirko Lukic a treci Miloš Tepic. Ekipa sekcije „Zabrde“ pobijedila je u navlacenju konopca, druga je bila ekipa „Vrbanjci“ a treca „Grad“.

„Ovo je tradicionalna manifestacija na kojoj se lovci okupe, druže i nadmecu i uvijek se organizuje prije otvora zimske sezone lova“ – izjavio je Nedeljko Glamocak predsjednik LU „Uzlomac“.

Manifestaciju su uvelicali gosti iz okruženja i inostranstva. Nakon nadmetanja za sve goste je organizovano druženje i rucak.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…