Omladinci iz Maslovara na humanitarnom turniru za Sofiju Mićević

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.04.2017. 16:50

Omladinci iz Maslovara učestvovali su na humanitarnom turniru za prikupljanje pomoći za liječenje trogodišnje Sofije Mićević održanom u sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci.

Humanitarni turnir organizovala je Javna ustanova sportski centar “Borik”, a mladi iz Maslovara su se odazvali kako bi pomogli liječenje Sofije čija je majka iz ovog kotorvaroškog naselja. Pomoć za Sofiju biće prikupljana i na tradicionalnim turniru u malom fudbalu u Maslovarama, koji će biti održan 14. i 15. maja. Na turniru koji svake godine okuplja veliki broj gledalaca biće sprovedena akcija sakupljanja donacija, a novac za Sofiju izdvojiće i organizacioni odbor.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…