Opština izdvojila 5.995,33 KM za šest projektnih prijedloga

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.11.2017. 10:58

Opština Kotor Varoš izdvojiće iz budžeta 5.995,33 KM za šest projektnih prijedloga organizacija civilnog društva i sportskih organizacija.

Sportskim klubovima odobreno je 2.995,33 KM, a za organizacije civilnog društva biće izdvojeno 3.000 KM.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan rekao je da je za ovu namjenu iz budžetskih sredstava izdvojeno ukupno 20.000 KM, te da je prvi dio sredstava podijeljen na prvom javnom pozivu.

"Danas smo rasporedili i preostali dio sredstava od 5.995,33 KM sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva, koji će im dobro doći za nabavku opreme i realizaciju njihovih aktivnosti", naveo je Sakan.

Džudo klubu "Mladost" i Rukometnom klubu "Kotor Varoš" odobreno je po 1.000 KM za nabavku sportske opreme, dok će Karate klub "Ipon" iz budžetskih sredstava dobiti 995,33 KM za adaptaciju prostorija za trening.

Sportsko-ribolovnom društvu "Kotor Varoš", Planinarskom društvu "Mehanizam" i Udruženju građana "Uz vas" iz Banjaluke dodijeljeno je po 1.000 KM za realizaciju planiranih aktivnosti. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…