Opština potpisala Memorandum o razumijevanju sa Vorld vižn BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.08.2018. 08:19

U kabinetu Načelnika opštine potpisan je Memorandum o razumijevanju za implementaciju projekta „Omladinski centri u području programa Vrbas“, između predstavnika Vorld vižn BiH Natalije Ševo i načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana.

Cilj ovog Memoranduma je da se formalizuje saradnja sporazumnih strana u vezi sa uspješnom imlementacijom projekta „Omladinski centri u području programa Vrbas“ finansiranog od strane Vorld vižn Koreja, a implementiranog od strane Vorld vižn BiH u periodu od 01.01.2018. do 30.09.2019. godine na području opštine.

„Ovo je i jedan od koraka ka realizaciji našeg Lokalnog akcionog plana za djecu opštine Kotor Varoš za period 2018 – 2022. godine, koji je usvojila Skupština“, naglasio je Sakan.

On je istakao da je i Strategijom razvoja opštine Kotor Varoš za period od 2018 – 2022. godine predviđeno nekoliko prioritetnih projekata i mjera za realizaciju, upravo u cilju poboljšanja kvaliteta življenja građana na području opštine, a prvenstveno unapređenja života mladih.

Takođe, Sakan je napomenuo da je preuzeta inicijativa i određene aktivnosti u formiranju Omladinskog centra na području Kotor Varoša, a prostorije Omladinskog centra su ustupljene od strane Srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“ i nalaze se odmah pored Centra za porodicu „Kuća radosti“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…