Osmomartovske čestitke „Kuće radosti“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.03.2017. 15:12

Povodom 8. marta Dana žena, mališani iz Centra za porodicu „Kuća radosti“ zajedno sa Slađanom Kučuk i svojim roditeljima pravili su osmomartovske čestitke za majke na temu „Majka je najljepši cvijet“. Kupujući čestitke i nakit koji su izradila dječica i njihove majke činite humano djelo i pomažete rad Kuće radosti. Bolji poklon za 8. mart, naročito ako je namijenjen majkama nećete naći.

Prema riječima predsjednice Upravnog odbora Centra za porodicu „Kuća radosti“ Nine Dragoljević, planiran je i nastavak radionice kada će majke mališana praviti nakit uz pomoć Brankice Kalamanda koja je dizajner nakita i donator materijala potrebnog za radionicu.

Prodaja osmomartovskih čestitki i nakita biće organizovana uz pomoć Omladinskog odbora SŠC „Nikola Tesla“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…