Osnovci iz Vagana dobil na pklon patike od AMD Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.03.2016. 08:48

Neobičan dolazak proljeća omogućilo je Auto moto društvo Kotor Varoš uz podršku Auto moto saveza RS, koje je za 26 učenika ove škole nabavilo patike.

”Učenici  nisu skrivali radost,  pogotovo što neki od njih svakodnevno pješače do škole i do šest kilometara u jednom  pravcu”, izjavila je Slađana Šubara, direktorica Osnovne škole ”Sveti Sava”.

”Ovom akcijom ne prestaje saradnja Auto moto društva Kotor Varoš i OŠ ”Sveti Sava”, jer su planirane i druge aktivnosti,  a sve u namjeri da se obezbijedi učenicima sigurnije učešće u saobraćaju”, istakla je Vanja Zubić, sekretar Auto moto društva Kotor Varoš.

Auto moto društvo Kotor Varoš  vrši izdavanje međunarodnih vozačkih dokumenata (međunarodne vozačke dozvole i dozvole za upravljanje tuđim  motornim vozilom  registrovanim u BiH,  koje prelazi državnu granicu.

Učlanite se u AMD Kotor Varoš  i putujte bezbrižno u RS, BiH, zemljama regiona ili Evrope.

”AMS RS osnovao je “Klub 1285” putem kojeg članovi AMD sa svoj članskom kartom ostvaruju popust i do 20 odsto.  Rijec je o značajnim popustima na gorivo,motorna i druga ulja, maziva, auto dijelove, auto gume,auto stakla, izduvne sisteme, turbo kompresore, servis, pranje i održavanje, osiguranje vozila,smještaj i ugostiteljske usluge”, kaže Vanja Zubić, sekrerar AMD Kotor Varoš.

U zavisnosti od članskih paketa koje izaberete (osnovni članski paket, paket PLUS, paket EXTRA, paket EVROPA ili paket EVROSTAR) ostvarujete niz povoljnosti. Besplatan prevoz vozila i putnika u slučaju saobraćajne nezgode na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i kontinentalnog dijela Evrope do mjesta prebivališta.Pomoć na putu, ukoliko je kvar moguće ukloniti na licu mjesta, prevoz vozila do najbližeg servisa koji je sposoban da pruži uslugu, refundacija troškova hotelskog smeštaja zbog popravke vozila oštecenog u saobraćajnoj nezgodu do 300 evra, popust na prevoz vozila od 20 odsto, besplatna popravka u servisu AMD do jednog norma časa.

AMD Kotor Varoš se nalazi u ulici Cara Dušana bb. Kontakt tel. 066/717-352!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…