Osnovna škola “Petar Kočić” Šiprage obilježila Dan škole

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.05.2018. 08:40

Osnovna škola “Petar Kočić” svečanom je priredbom obilježila Dan škole svetog Ćirila i Metodija.

Tom prilikom učenici su izveli zanimljiv program ispunjen pjesmom, glumom i recitovanjem.

Bila je to dobra prilika da se predstave učenička dostignuća i napravi presjek urađenog na poboljšanju uslova i nastave u proteklom periodu.

“Nadamo se da ćemo i u budućnosti raditi sa unapređenjem nastavnog procesa i stvaranjem uslova da  učenici imaju još bolje uslove za rad. Nadam se da će trend iseljavanja stanovništva sa ovog područja biti zaustavljem i da će nam se broj učenika povećavati”, izjavila je direktorica Osnovne škole ‘’Petar Kočić’’  Slobodanka Kalamanda.

Obilježavanju Dana škole prisustvovali su predstavnici lokalne vlasti, institucija sa područja opštine, nastavnici, članovi školskog odbora, nastavni kadar i učenici.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…