Otežano poslovanje građevinaca

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.03.2016. 09:27

Smanjenje obima poslovanja, nelojalna konkurencija i rad na crno otežavaju poslovanje kotorvaroških građevinskih firmi, koje zapošljavaju oko 200 radnika, istaknuto je na sastanku privrednika i predstavnika opštine Kotor Varoš.

V.d načelnika za privredu i društvene djelatnosti Radislav Petrušić istakao je da je radi unapređenja poslovanja i saradnje sa lokalnom zajednicom u planu osnivanje udruženja privrednika.

Predstavnici građevinskih firmi su upoznati da je u ovoj godini planiran početak realizacije osam projekata na sanaciji štete od poplava.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…