Otežano snabdjevanje vodom

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.01.2016. 20:25

Nedovoljno prihranjivanje izvorišta “Bijelo polje”, učestali kvarovi na cjevovodu i kvarovi na pumpnom sistemu povremeno otežavaju snabdjevanje vodom korisnika gradskog vodovoda u Kotor Varošu.

Direktor Komunalnog preduzeća “Bobas” Goran Kušljić kaže da je nedavno zbog smanjenja vodostaja rijeke Vrbanje u noćnim časovima bila uvedena restrikcija potrošnje vode, a snabdijevanje vodom otežavaju i gubici vode u dotrajalom cjevovodu, piše ”Glas Srpske”.

I pored navedenih problema u granicama mogućnosti ulažemo napore da obezbijedimo redovno snabdijevanje vodom za piće. S tim su ciljem obezbijeđene rezervne pumpe i elektromotori – rekao je Kušljić.

U “Bobasu” ističu da će otežano snabdijevanje vodom potrajati dok ne bude završena započeta rekonstrukcija vodovoda.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…