Otvaranje novog dječijeg odjeljenja biblioteke u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.09.2018. 08:16

Narodna biblioteka Kotor Varoš organizuje u utorak 18. septembra u 10:00 časova otvaranje novog dječijeg odjeljenja.

"S' obzirom da ove godine po prvi put obilježavamo Dan biblioteke, on će biti posvećen Zorici Šebić i Saidi Ridžal, bibliotekarkama koje su čitav svoj radni vijek provele u našoj biblioteci i koje su svojim zalaganjem i trudom, ostavile neizbrisiv trag u Kotor Varošu" - stoji u pozivu objavljenom na društvenim mrežama.

Ovim povodom u biblioteci će biti postavljena i izložba "Iduć' uči, u vekove gledaj", autora Jelenka Bojića, na kojoj je slikovito prikazan život Dositeja Obradovića a učesnici u programu će biti i mališani Dječijeg vrtića "Larisa Šugić".

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…