Parastos za poginule policajce

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.04.2016. 16:04

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš obilježili su Dan Policije Republike Srpske služenjem parastosa i polaganjem vijenaca na spomen-ploču poginulim kolegama.

Parastos je služio paroh kotorvaroški jerej Živko Ilić koji je pohvalio zaposlene u Policijskoj stanici što se svake godine okupljaju na ovaj dan i u molitvi odaju pomen svojim kolegama.

“Ovi heroji su rame uz rame sa Vojskom Republike Srpske odbranili jedinu krštenu zemlju na ovoj balkanskoj vjetrometini. Svaka fotografija u spomen-sobi predstavlja kamen koji je uzidan u tvrđavu koja se zove Republika Srpska”, istakao je Ilić.

Komandir Policijske stanice Kotor Varoš Samir Skopljak ocijenio je da je bezbjednosna situacija na području opštine u svim segmentima na zadovoljavajućem nivou, te da je u protekloj godini smanjen broj krivičnih djela i poboljšana bezbjednost u saobraćaju.

Povodom Dana policije, Skopljak je penzionisanim policajcima Boru Paniću, Dragu Đukiću, Vasi Radivojeviću, Goranu Bubiću i Branu Šebiću uručio zahvalnice i prigodne poklone.

On je zahvalio penzionisanim članovima za veliko zalaganje i naglasio njihov značaj u formiranju i jačanju Policijske stanice Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…