Pejaković četvrti na Balkanskom prvenstvu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.07.2017. 08:45

Stefan Pejaković džudista kotorvaroške Mladosti i član reprezentacije BiH osvojio je fantastično četvrto mjesto na Balkanskom prvenstvu za juniore u Bugarskoj.

Pejaković je u prvoj rundi napravio veliki podvig savladavši prvog nosioca i najboljeg borca na šampionatu u svojoj kategoriji Stojana Gugleva iz Bugarske.

Time je šokirao domaću reprezentaciju i publiku, a sebi otvorio put ka završnici. Potom je uslijedila još jedna pobjeda, koja mu je otvorila put za borbu za medalje.

Uslijedio je poraz pa do medalje nije stigao, ali je uprkos tome nadmašio i lična i očekivanja stručnog štaba reprrzentacije BiH. Rezultat našeg borca dobija dodatnu težinu s obzirom da je još kadet i da se takmiči sa mnogo starijim rivalima uzrasta do 21 godine.

Pejaković je učešće na Balkanskom prvenstvu obezbijedio osvajanjem drugog mjesta na Prvenstvu BiH za juniore.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…