Pejaković poražen u Zagrebu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.03.2018. 08:31

Kotorvaroški džudista Stefan Pejaković eliminisan je u prvoj rundi Evropskog kupa za kadete od Alina Bagrina iz Moldavije.

" Razočaran sam što sam eliminisan u prvoj rundi, ali ovo će za mene biti veliko iskustvo koje će mi pomoći u nastavku karijere. Već za dvije sedmice trebao bih nastupiti na Evropskom kupu za juniroke u Sarajevu", rekao je Pejaković, dodajući da se zahvaljuje na podršci treneru Mladenu Vukoviću koji ga je pratio na ovom takmičenju, te preduzeću “Građus”, pekari “Obeliks” i načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu.

Stefan Pejaković član judo kluba "Mladost" takmičio se u kategoriji iznad 90 kilograma za koju su bila prijavljena 32 takmičara iz 18 zemalja i sa čak tri kontinenta.

Evropski kup za kadete održan je u Zagrebu.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…