Pejaković se sprema za Balkansko prvenstvo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.06.2017. 14:00

Džudista kotorvaroške Mladosti Stefan Pejaković nalazi se na pripremama u Banjaluci. Ovo su posljednje pripreme za nastup na Balkanskom prvenstvu za juniore.

Pripreme se odvijaju u kampu u organizaciji Džudo kluba Zvijezda Nova Banka iz Banjaluke. Pripreme traju do petka, a dan kasnije Pejaković će imati posljednje takmičenje pred put u Sofiju. 

– Velika je čast biti dio ovakvog društva i raditi sa vrhunskim trenerima i proslavljenim džudistima. U kampu su najači balkanski klubovi, a posebno zadovoljstvo je prisustvo Larise Cerić i Aleksandra Kukolja. U sklopu kampa će biti obavljene i pripreme reprezentacije RS pred Balkansko prvenstvo, rekao je Stefan Pejaković koji je registrovan i u Evropskom džudo savezu.

Promotori kampa su proslavljena reprezentativka BiH Larisa Cerić i aktuelni evropski šampion i srpski reprezentativac Aleksandar Kukolj, a vode ga dva selektora Srbije.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…