Pejaković zbog teže povrede ne nastupa na Prvenstvu BIH za juniore u džudou

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.04.2018. 08:38

Stefana Pejakovića uspješnog džudistu iz Kotor Varoša je na održanom prvenstvu Balkana u Banja Luci zadesila teža povreda prelom noge i napuknuće ligamenata. Nakon uspješne prve borbe čak i sa povređenim ramenom, Pejaković je nakon ovih povreda morao da preda borbu za treće mjesto i kući se vrati bez medalje.

„Za dva vikenda moje kolege očekuje nastup na Prvenstvu BIH za juniore na kojem sam trebao da branim drugo mjesto od prosle godine, ali se necu pojaviti. Sada sam u pauzi vec 22 dana i koja ce biti jos 1-2sa tatamija“, rekao je Pejaković za KVorum.net.

 

Ako sve bude teklo po planu naredno takmičenje koje očekuje Stefana Pejakovića je "Nagaoka kup" u oktobru u Ljubljani gdje je prošle godine bio bronzani.

 

Iako je imao fantastičnu prošlu godinu i velike uspjehe na takmičenjima uz pomoć kojih je stekao pravo da nastupa  u rangu evropskih takmičenja ove godine Pejakovića na žalost prate povrede,  pa je tako prethodno na drugom Evropskom kupu za juniore u Sarajevu zaradio i povredu ramena koju je polovično sanirao.

 

Redakcija KVorum.net-a želi Stefanu Pejakoviću brz i uspješan oporavak od povreda, i mnogo budućeg profesionalnog uspjeha, kao i ostalim kotorvaroškim džudistima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…