Pet medalja za kotorvaroške stonotenisere

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2016. 20:58

Kotorvaroški stonoteniseri nastupali su na Otvorenom prvenstvu 'Derventa 2016' na kojem su zabilježili zapažene rezultate.

U kategoriji SUB KADETA u potpunosti su dominirali a to dokazuju u prva tri mjesta.

Zlatnom medaljom okitio se David Pejaković, srebro je uzeo Mikanović Danijel dok je bronzu našem klubu donio Popović Luka.

U kategoriji mladjih kadeta još jedno srebro našem klubu donio je Petrović Mihael da bi u konkurenciji kadeta Oliver Đurić okitio se bronzanom medaljom. u Juniorskoj kategoriji nismo imal toliko sreće ali takodje smo odigrali odlične mečeve.

Čestitke idu i organizatoru na odlično organizovanom turniru za mlade na kojem je održana još jedna odlična smotra stonog tenisa koja pokazuje da ovaj sport sve više privlači djecu i da ima svijetlu budućnost. Nama preostaje da u narednom periodu još vrednije radimo i treniramo i donesemo našem klubu i Opštini dosta priznanja.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…