Petar Jokanović nastavlja rukometnu karijeru u Luksemburgu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.05.2017. 16:35

Kotorvarošanin Petar Jokanović nastavlja rukometnu karijeru u Luksemburgu gdje će nositi dres Red bojs Diferdanža.

Nekadašnji golman Kotor Varoša, Dervente, Borca i Bosne posljednje dvije godine je bio u rumunskom  Odorheju, ali je odlučio da promjeni sredinu i potpisao ugovor sa Luksemburžanima. Odorheja je završila na petom mjestu u rumunskom šampionatu, a Jokanović ima samo riječi hvale za bivši klub.

– U Odorheji sam proveo dvije zaista sjajne godine. Nosim prelijepe uspomene iz ovog kluba, ali je vrijeme za nove izazove. Red bojsi su dobar klub, ponudili su mi odlične uslove tako da sam ih odmah prihvatio i potpisao ugovor na dvije godine – rekao je Jokanović.

Naš rukometaš će sa novim klubom igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, što je bio dodatni motiv za potpis ugovora.

– Godinama su redovni učesnici evropskih takmičenja, uvijek imaju visoke ambicije i nadam se da ću u novom dresu napraviti iskorak u karijeri – istakao je Jokanović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…