Pijani vozač uništio vozilo radnika ”Sporteka”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.05.2017. 14:53

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u noći između četvrtka i petka u Kotor Varošu, kada je Ozren Novaković “pasatom” udario u parkirani “golf 4” čiji je vlasnik Aleksandar Petrušić i gotovo ga u potpusnosti uništio. Nezgoda se dogodila oko 1.30 časova kod fabrike obuće “Sportek” u Ulici Kralja Milutina gdje je Petrušić kao i ostali radnici ostavio parkiran automobil i otišao u treću smjenu.

U toku noći ga je portir pozvao da izađe obavijestivši ga da ga traži policija.

U strahu je izašao iz pogona, a ispred fabrike je imao šta i vidjeti. Ostao je u šoku kada je ugledao svoj “golf 4”, koji je bio uništen. Ogromna šteta pričinjena je i na “pasatu” za čijim volanom je bio Novaković, koji je prošao bez povreda.

– Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš obavili su uviđaj, a alkotestiranjem je utvrđeno da je Novaković bio u alkoholisanom stanju.

Vjerovatno je zbog toga i izazvao ovu saobraćajnu nezgodu.

Izvor: GlasKotorVaroša

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…