Planinari na Vlašiću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 15:18

Članovi Planinarskog društva “Mehanizam” iz Kotor Varoša proteklog vikenda ponovo su se popeli na najviši vrh Vlašića, Opaljenik, čija je nadmorska visina 1.993 metra. Ekspedicija u sastavu Petar, Milivoje, Slaven, Boris, Pavle i Mirko, uspon je počela sa Galice i preko Devećana stigla na Devećanske stijene gdje je dugo uživala u pogledima na Lašvansku dolinu.

Planinari su uživali u pogledu, fotografisanju i julskim šumskim jagodama. Ovaj pohod bio je poseban i za njih je su prvi put ovu stazu prešli u ljetnim uslovima i još jednom se uvjerili u njene ljepote, identične onima koje krase cijeli Vlašić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…