Planirana obnova mostova u kotorvaroškom kraju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.05.2016. 09:52

Nakon raspisanog tendera odabrani su izvođači radova za sanaciju četiri mosta oštećena od poplava, saopštio je danas Radislav Petrušić, vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti u opštinskoj upravi.

Prema njegovim riječima, sanaciju dva mosta na rijeci Vrbanji (za Kotor i Šibove) i na Kruševici (za Lauše) obaviće firma „Petrović“ Kotor Varoš, a za most u Kruševu Brdu „Planum“ Teslić.

„Osim četiri mosta planirano je da se u okviru projekta sanacije šteta od poplava vrijednog 976.800,00 KM realizuje sanacija šest klizišta i propusta“,  istakao je Petrušić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…