Počeli građevinski radovi na sanaciji prostorija mjesne zajednice Obodnik

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.11.2016. 19:03

U toku su građevinski radovi na sanaciji prostorija i zgrade mjesne zajednice Obodnik, gdje će biti uspostavljen ´Društveni centar´. Sanacija se realizuje u okviru projekta ´Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH´.

"Mjesna zajednica Obodnik izabrana je u konkurenciji 10 mjesnih zajednica u Kotor Varošu i u njoj će biti uspostavljen "Društveni centar", nakon rekonstrukcije biće nabavljen i namještaj i tehnička oprema" - izjavila je Snežana Jurić, predsjednica Savjeta mjesne zajednice Obodnik. 

Pored uspostavljanja "Društvenog centra" odobren je i projekat "Unapređenje bezbjednosti djece u saobraćaju-izgradnja trotoara", i u toku je priprema tehničke dokumentacije za raspisivanje tendera a aplicirali smo sa još jednim projektom koji je u fazi ocjenjivanja od donatora te se nadamo da ćemo kroz ove projekte unaprijediti uslove za život u našoj mjesnoj zajednici" - dodala je Snežana Jurić zahvaljujući se pritom članovima Savjeta mjesne zajednice i aktivistima koji su joj pružili podršku prilikom izrade projektnih aplikacija.

U Kotor Varošu ovim projektom obuhvaćene su mjesne zajednice Zabrđe, Kotor Varoš, Vrbanjci, Grabovica, Maslovare i Obodnik.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…