Počeli radovi na proširenju vrtića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.11.2017. 16:08

Počeli su pripremni radovi na iskopu temelja za nove prostorije u Kotorvaroškom vrtiću.

Sredstva u vrijednosti od 54.126 KM su obezbijeđena iz kapitalnih investicija opštine Kotor Varoš.

"Projektom je pređvideno da se dogradi jedna prostorija za vrtićku grupu, hodnik, vešeraj i da se proširi trpezarija. Opremanjem prostorija stvoriće se preduslovi za boravak šest vaspitnih grupa u objektu vrtića", rekao je Mladen Tepić, v.d. direktora kotorvaroškog vrtica.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je istakao da je ovo još jedna investicija koja ce omogućiti komfornije uslove za boravak mališana u ovoj ustanovi.

"U vrtiću trenutno boravi 149 mališana, a proširenjem kapaciteta formiraće se šest vaspitnih grupa od čega ce biti dvije jaslićke. Riječ je o stavljanju u funkciju još jedne prostorije unutar vrtića na 80 kvadratnih metara korisnog prostora", zaključio je Sakan.

Rok za izvodenje ovih radova je 90 dana. Radove izvode radnici građevinskog preduzeća "Dekol" 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…