Počelo uklanjanjanje objekta bivše kafane „Stari kesten“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.11.2017. 08:39

Počelo je uklanjanjanje objekta bivše kafane „Stari kesten“ koja se nalazi na ulazu u Kotor Varoš iz pravca Banja Luke pored samog magistralnog puta M-4. Objekat se uklanja zbog svog ruševnog stanja i ugrožava bezbijednost pješaka i učesnika u saobraćaju.

Odbornici Skupštine opštine /SO/ Kotor Varoš su na sjednici 1. juna 2017. godine jednoglasno donijeli odluke o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Ripište-Bare“ u uklanjanju objekta bivše kafane „Stari kesten“ u Kotor Varošu i stare škole u Šipragama, koje su u ruševnom stanju i ugrožavaju bezbijednost pješaka i učesnika u saobraćaju.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…