Počelo uređenje kuplišta Sastavci u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.08.2017. 15:44

Veliki broj volontera iz mjesne zajednice Obodnik se okupio juče i zajedničkim snagama započeli su izgradnju nadstrešnice na kupalištu Sastavci u Obodniku u okviru projekta "Vrbanja je čista. Svi na kupanje !".

Ovaj projekat je podržan od strane Fondacije Mozaik, kroz program Omladinske banke Kotor Varoš uz finansijsku podršku Robert Bosch Stiftung, Balkan Trust for Democracy i drugih donatora. Projekat je kandidovala neformalna grupa mladih u sastavu : Snežana Jurić, Maja Narić, Marina Radonjić, Željka Narić i Mladen Tepić a realizuje se uz svesrdnu pomoć volontera i mještana mjesne zajednice Obodnik.

"Ovako se ponašaju odgovorni mještani, svaka čast Obodnik!" - napisano je na zvaničnoj fejsbuk stranici Mjesne zajednice Obodnik.

Izvor:KVdanas

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…