Počinje „Škola crtanja“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2017. 15:41

„Centar za kulturu, sport i informisanje“ organizuje besplatnu Školu crtanja i slikanja za djecu svih uzrasta. Polaznici Škole će biti podijeljeni u dvije grupe. Teorijsku i praktičnu nastavu vodiće Čupić Goran diplomirani likovni umjetnik.

Polaznici će svakog utorka učiti tehnike crtanja i slikanja kao što su: crtež, crtanje i slikanje na zadatu temu, portreti, akvareli , kolaži, izrada skulptura od gline, makete na zadatu temu i sl.

Škola ima za cilj da razvije kod djece: kreativnost, sposobnost da opažaju i uočavaju  predmete i razvijaju timski duh.

Prvi čas zakazan je za sutra u 19 časova.

Zainteresovani polaznici mogu da se jave na broj telefona 051/785-266 od 07 do 15 časova, ili na broj 063/995-779 (Čupić Goran).

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…