Počinje „Škola crtanja i slikanja“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.09.2018. 08:29

Od 20. septembra počinje besplatna „Škola crtanja i slikanja“ koju organizuje „Centar za kulturu, sport i informisanje“ nakon kraće pauze ponovo počinje sa radom. Termini su četvrtkom od: 17:15 časova (dijeca od VI do IX razreda) i od 19:00 časova ( dijeca od I do V razreda). Teorijsku i praktičnu nastavu vodi diplomirani likovni umjetnik, Goran Čupić.

Polaznici će svakog četvrtka učiti tehnike crtanja i slikanja kao što su: crtež, crtanje i slikanje na zadatu temu, portreti, akvareli, kolaži, izrada skulptura od gline, makete na zadatu temu i slično.

Škola ima za cilj da razvije kod djece: kreativnost, sposobnost da opažaju i uočavaju predmete i razvijaju timski duh.

Zainteresovani polaznici mogu da se jave na broj telefona 051/785-266, 063/995-779 (Čupić Goran).

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…