Počinje jesenja deratizacija

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.11.2018. 09:42

U periodu od 19. do 26. novembra, biće provedena jesenja preventivna sistematska deratizacija na području opštine Kotor Varoš.

Subjekti, čije troškove usluga deratizacije snosi budžet opštine Kotor Varoš su, matični uredi: Kruševo Brdo, Šiprage, Grabovica, Obodnik, Maslovare, Liplјe, Vrbanjci, Zabrđe, Vagani, objekti Administrativne službe, stadion FK „Mladost“, korito rijeke Vrbanje na izlazima gradske kanalizacije.

Sistematska deratizacija u privatnim i državnim preduzećima, kanalizacionim mrežama, individualnim  domaćinstvima i stambenim  fondovima, privatnim uslužnim, trgovinskim i ugostitelјskim radnjama i na deponijama smeća, izvodiće se prema usvojenom cjenovniku od strane korisnika usluga ili ranije potpisanim ugovorima između istih i izvođača radova.

Da bi akcija deratizacije bila što uspješnija mole se građani da omoguće stručnim ekipama izvođenje deratizacije, da onemoguće pristup djeci i domaćim životinjama da diraju zatrovanu masu i da se pridržavaju uputstava koja će im na terenu dati stručne ekipe.

Izvođač radova je preduzeće „Eko-Bel“ iz Trna.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…