Pobjeda Mladosti za kraj sezone

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.06.2017. 09:18

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti su u nedjeljnoj utakmici pretposljednjeg 29. kola Područne lige RS – grupa Zapad, savladali na svom stadionu ekipu Ravni iz Međeđe, rezultatom 5:1. Bio je ovo deseti prvenstveni trijumf kotorvaroške ekipe koji ih je doveo na sedmo mjesto na tabeli sa 35 osvojenih bodova.

FK MLADOST – FK RAVAN 5:1 (2:1)
Stadion: Mladosti, Gledalaca: 50, Sudija: Milan Gvozden (Prijedor), Pomoćnici: Bojan Džepina (Prijedor)  i Srđan Bašić (Novi Grad), Delegat: Vladimir Grabovica (Banja Luka), Strijelci: Srđan Jurić u 9 i 81. min, Ognjen Đaković u 35 i 76. min., Nemanja Stupar u 65. min. (Mladost), Vladimir Gačić u 26. min. (Ravan)

FK MLADOST: Kutić, Žarić, Bašić (od 70. min. Pucarević), Vučenović(k), Đurić, Drljača, Đukić, Mušanović, Jurić, Stupar, O. Đaković (od 78. min. Tovilović).

FK RAVAN: Misimović, Radišić, Grahovac, Gačić, Kovačević, Tošić, Lotinja, Marinković, Burazor, Trbojević, Babić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…