Podijeljeni paketići djeci sa posebnim potrebama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.12.2017. 12:12

Centar za socijalni rad u Kotor Varošu obezbijedio je, uz podršku Savjeta učenika Osnovne škole "Sveti Sava", 45 novogodišnjih paketića koji su danas podijeljeni mališanima sa posebnim potrebama.

Učenici su na ovaj način pokazali humanost i spremnost da druge učine srećnim i uljepšaju im praznike. 

"Jedan dio slatkiša je obezbijedio Centar za socijalni rad, a drugi dio je prikupljen u humanitarnoj akciji `Jedan slatkiš, jedno dijete`, koju su organizovali članovi Savjeta učenika", rekao je Srni direktor Centra Dragan Pejaković. 

Savjet učenika Osnovne škole "Sveti Sava" je uz podršku rukovodstva škole i humanitarne organizacije "Vorld vižn" obezbijedio i 20 paketića za učenike područnih škola u Vaganima i Prisoju.

Članovi folklorne, recitatorske i ritmičke sekcije Osnovne škole "Sveti Sava" priredili su djeci sa smetnjama u razvoju prigodan kulturno-zabavni program.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…