Podjeljene nagrade dobitnicima I kola nagradne igre Bor Petrola

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.12.2017. 14:49

Na Bor Petrolu upriličena je dodjela nagrada I kola nagradne igre Bor Petrola „PUNOljetni smo i dajemo puno“. U veseloj predprazničnoj atmosferi, dobitnici su radosno pričali o nagradama.

”Za rođendan sam dobio glavnu nagradu u nagradnoj igri – devet punih rezervoara PREMIUM goriva. Hvala Fagus grupi na vrijednom poklonu i znaku pažnje za sve kupce koji redovno kupuju na Bor Petrolu”, izjavio je  Nikola Šešum, kojem je rođendan bio na Nikoljdan, kada je bilo izvlačenje računa dobitnika I kola.

Zoran Tubić, dobitnik četiri zimske gume marke Fulda 15, prije dva mjeseca je stavio zimske gume, ali kada je čuo da je dobio nove gume, izjavio je da ih već sutra dolazi staviti jer ”novo je novo”.

I ostali dobitnici su prezadovoljni nagradama i zahvaljuju se radnicima Bor Petrola što su ih podsjetili da popune svoje podatke i ubace račun u kutiju za nagradnu igru.

”Obećao sam im da ću ih častiti pićem ako dobijem nagradu”, izjavljuje Stojan Popović sa osmjehom, dobitnik palete ogrevnog drveta.

Podsjećamo da je povodom 18 godina postojanja, Bor Petrol organizovao nagradnu igru, koja ima dva kola. Pravo učešća imaju svi građani sa računom Bor Petrola preko 18 KM. Drugo kolo nagradne igre je u toku i traje do 18.01.2018. god.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…