Poginuo vozač iz Maslovara

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.10.2016. 17:07

Boro J. (44) iz Maslovara poginuo je noćas u Donjim Vrbanjcima kada je automobilom sletio s puta, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

Nesreća se dogodila 25 minuta poslije ponoći kada je “pasat”, za čijim je volanom bio nastradali, po izlasku iz krivine udario u betonski zid.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, ali uzrok nesreće još nije poznat i biće utvrđen tek nakon okončanja istrage koju vodi Okružno tužilaštvo Banja Luka. Za sada se pretpostavlja da su mogući uzroci klizav put ili neprilagođena brzina uslovima na putu.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…