Pogledajte termine isključenja električne energije u Kotor Varošu i okolini

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2018. 09:25

Više dijelova gradskog područja i okolnih kotorvaroških naselja ostaće danas privremeno bez električne energije zbog redovnih godišnjih radova na održavanju trafostanice.

U “Elektrokrajini” su istakli da zbog radova koje na području Šipraga obavljaju radnici “Elektropreniosa BiH” struju u periodu od 9.00 do 11.00 časova neće imati stanovnici Obodnika, Grabovice, Šipraga i Kruševa Brdo.

Ekipe radne jedinice “Elektrokrajine” obavljaće radove na području Zabrđa usljed čega će bez struje u periodu od 11.00 do 13.00 časova ostati Slatina, Baština, Josipovići, Zabrđe, Pobrđe, Šibovi, Tovladić, Prisoje i Vranić.

Radnici “Elektroprenosa” izvodiće radove i u Kotor Varošu zbog čega će u periodu od 13.00 do 15.00 časova bez električne energije biti ulice Cara Dušana, Jovana Raškovića, Kralja Petra I Karađorđevića i Trg palih boraca, naselje Kotorište i dio Čepka. Usljed ovih radova bez struje će ostati Dom zdravlja “Sveti Pantelejmon”, vrtić “Larisa Šugić”, sjedište Šumskog gazdinstva “Vrbanja” i opštinske uprave.

Zbog radova je i juče veći broj gradskih i prigradskih naselja i sela privremeno bio bez električne energije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…