Poklon video za Dan opštine

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2017. 13:15

Povodom Dana opštine Kotor Varoš portal KVorum.net odlučio je da premijerno prikaže uvodnu špicu za buduće video razglednice naše opštine koje će biti rađene u audio-video produkciji KVorum.net-a. Hvala Vam na dosadašnjem povjerenju. Obećavamo da ćemo se nastaviti truditi da našu opštinu predstavljamo na najbolji mogući način.

Sa željom da budemo još bolji savremeni servis stanovnika opštine Kotor Varoš, svakim danom prikazujemo svoje mogućnosti i spremamo novitete u svijetu multimedijalne ere.

Ideja je da se na jednom mjestu objedine sve značajne informacije, bilo da su u pitanju vijesti, najbitnije servisne informacije, podaci o ustanovama, kompaijama, brojevi telefona, mali oglasi, istorijat grada, kulturna dešavanja i slično.

Ovaj portal je zamišljen kao početna tačka svakog ko je na bilo koji način vezan za Kotor Varoš, bilo da živi ovdje ili negdje u inostranstvu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…